Jessica Springsteen en Davendy S winnen openingsrubriek Wellington

Jessica Springsteen en Davendy S winnen openingsrubriek Wellington
In het Amerikaanse Mekka van de paardensport staat dit weekend hde 11de week van het Winter Equestrian Festival op het programma. En het is er één met highlights deze week in Wellington, want aan het einde van het weekend zal de prestigieuze Rolex Grand Prix verreden worden. Gister nacht was het echter al Jessica Springsteen die de week begon met winst.

De Amerikaanse amazone was de beste in het 1.45 m met haar BWP'er Davendy S (v. Kashmir van Schuttershof). In de rubriek over twee-fasen klokte Springsteen een foutloze rit in 24.60 seconden over het tweede deel van het parcourse. Amanda Derbyshire eindige als tweede met met Lady Maria BH (v. Cartani). In een tijd van 26.30 seconden was de Britse amazone sneller als de Amerikaanse Kristen Vanderveen die met haar Bull Run’s Faustino de Tili (v. Berlin) 26.53 als derde eindigde.

Op plaats vier zagen we de Canadees Eric Lamaze met de merrie Thalis de La Roque (v. Kannan). Terwijl Richie Maloney de top 5 compleet maakte met Slieveanorra (v. Voltaire).

In het 1.40m CSI5* was er een overwinning voor voor de Brit Ben Maher met It’s Real Love vd SMIS (v. Indoctro). De Amerikaanse Lucy Davis was dan weer de beste in de CSI2* 1.40m met Boucherom (v. Guidam Sohn).

Kijk hier voor alle resultaten.