Gudrun Patteet de snelste in MCS Prize Finale tijdens Indoor Drachten

Gudrun Patteet de snelste in MCS Prize Finale tijdens Indoor Drachten
De MCS Prize Finale CSI 3* Kleine Tour werd vanmiddag verreden tijdens Indoor Drachten. Uit het deelnemersveld met internationale routers, bleven er in het eerste parcours maar liefst 18 combinaties foutloos wat een spannende barrage opleverde.

Winnares van deze rubriek is de Belgische amazone Gudrun Patteet in het zadel van Sea Coast B52 FZ (v. Bamako de Muze ) Zij liet een zeer gewaagde rit zien. Haar tijd van 35.53 seconden was niet te evenaren en verzekerde haar van de eerste plaats.

Op de tweede plaats staat de Nederlandse amazone Suzanne Tepper met Acascia (v. Diamant de Semilly ). Ook zij was goed in vorm vandaag en finishte in een tijd van 36.16 seconden.

Duitse ruiter Felix Hassmann met Lucky Boy 231 (v. Lissabon) ging vol vaart van start en dit leverde hem een derde plaats op, in een tijd van 36.46 seconden. De vierde plaats is voor Maximillian Lill in het zadel van Fein Umbria (v. Quidam de Revel). Ook deze Duitse ruiter zette een scherpe tijd resultaat neer met zijn tijd van 36.73

Willem Greve met Elke Maria M (v. Cornet Obolensky) opende de barrage meteen met een foutloze rit in de tijd van 36.80 seconden. Uiteindelijk was zijn tijd voldoende voor een vijfde plaats.

Voor een volledig overzicht van de resultaten klik hier