Fabienne Daigneux-Lange zet top prestatie neer in Grote Prijs op de Sunshine Tour

March 20, 2017

Het scheelde maar een haar gister middag voor Fabienne Daigneux-Lange in de Grote Prijs. In een flinke strijd met Guy Williams moest ze de Brit  nét voor laten gaan om de overwinning.

Acht combinaties wisten foutloos te blijven over het basis parcours en kwamen terug in de barrage van deze Invitational 1.55m  Grote Prijs. Daar was het Daigneux-Lange die met haar Venue D’Fees Des Hazalles (v. President) een super tijd van 41.41 seconden klokte.

Enkel Williams wist zich daar aan te meten met Depardieu van ‘t Kiezelhof (v. Thunder vd Zuuthoeve) . Met de 14-jarige BWP’er uit de fokkerij van Ludo Janssens  was de Brit een kleine twee tienden sneller als  de Belgische amazone.

Ierse ruiter Dermott Lennon sprong met Loughview Lou-Lou (v. Limmerick) in 42.75 seconden naar de derde plaats. Hij verwees daarmee Virginie Thonon en de 10-jarige Tristan Horta Z (v. Taran de la Pomme) naar de vierde plaats.

In 43.05 seconden eindigde de amazone met de sterk springende merrie op de vierde plaats. Duitser Michael Viehweg eindigde op de vijfde plaats met Lord of Pezi (v. Lord Pezi).

Kijk hier voor alle resultaten.