Tim lips Rijdt zich naar 5e plaats in CCI Luhmühlen.

June 18, 2017

De Nederlander Tim Lips strandde gisteren met zijn 11 jarige schimmelruin Bayro (v. Casantos) op een 7e plaats in de CCI**** ranking in Luhmühlen na de dressuur.

Vandaag konden de ruiters en amazones zich bewijzen tijdens de cross. Ook hier deed Lips het voortreffelijk. Met een totaal score van 41 punten in de cross behaalde hij een 5e plaats. Met dit resultaat staat Lips op een voorlopige 5e plaats in de ranking.

Winnaar van deze rubriek is de Duitse Bettina Hoy en haar 13-jarige ruin Designer 10 (v. Dali x), ze eindigden met een totaal van 36.00 punten. Doordat Bettina gisteren ook de rubriek dressuur wist te winnen staat deze amazone stevig aan de leiding in het klassement. Ook Julia Krajewski wist zich net zoals in de rubriek dressuur tijdens de cross naar een tweede plaats rijden. De Amerikaanse amazone Marilyn Little die gisteren een derde plaats behaalde valt terug naar een negende plaats in het klassement na een mindere cross. De top drie in het voorlopige klassement wordt vervolledigd door de amazone uit het verenigd Koninkrijk Nicola Wilson.

De Belgische amazone Lara De Liedekerke die zich gisteren met haar paard  Alpaga d’arville (v. wunderboy van de Zuuthoeve) nog naar een 27e plaats wist te rijden schoof met een score van  51.50 punten in de cross op naar een 16e plaats in het klassement.

Morgen staat als laatste onderdeel de rubriek showjumping op het programma.