Karin Donckers ook in CIC3* Strzegom naar goede dressuur scores

Karin Donckers ook in CIC3* Strzegom naar goede dressuur scores
Naast paarden in de CCI3* komt Karin Donckers ook in de kortere CIC3* aan de start met verschillende toppers. De Belgische "Queen of Eventing" maakt daar dan ook een vliegende start door met Jalapeno voorlopig tweede te staan achter de Duitse Kai Rüder.

België mag dan wel niet met een team aan de start komen in Strzegom. Toch zouden we eens kunnen over wegen om Donckers af te vaardigen. Want ook in de CIC3* doet de amazone het goed! Met de 9-jarige Chilli Morning-dochter staat ze voorlopig op een tweede plaats met 44.40 strafpunten. Ook Lamicell unique zette een goede dressuurproef neer. De 13-jarige nakomeling van Vigo D'Arsoulles staat voorlopig zevende met 47.60 strafpunten.

Duitsland neemt de leiding in zowel de Nations Cup als het individuele klassement na de dressuur. Rüder en Colani Sunrise (v. Chico's Boy) gaan op kop met 43.50 strafpunten. Zijn landgenote Beeeke Jankowski staat derde met Tiberius 20 en Andreas Dibowski en FRG Butts Avedon zijn voorlopig vierde.

Het Nederlandse team bestaande uit Alice Naber-Lozeman, Jeanette Chardon, Ilonka Kluytmans en Jordy Wilken staat voorlopig tweede. Terwijl Eventing natie Groot-Brittanië derde staat in de Nations Cup.

Kijk hier oor alle resultaten.