Jarno Verwimp naar overwinning in CCI1* van Jardy

Jarno Verwimp naar overwinning in CCI1* van Jardy
In Jardy kon je dit weekend ook eventing volgen op het CIC1* en 2* en CCI1* en 2*. In de CCI1* kregen we een Belgische top twee, de overwinnaar was Jarno Verwimp met Dabiola M (v. Indoctro) kwam hij van de derde plaats naar een eerste plaats met een foutloze cross en jumping en een totaal van 39.4 strafpunten.

Julia Smitz volgde hem op met Bella Vista (v. Albaran), deze amazone eindigde na de dressuur op de vijfde plaats maar steeg naar een tweede plaats met een score van 42.1 strafpunten. De top drie werd vervolledigd door een Franse amazone. Stephanie Werthmann reed met Farah Dibah SV (v. Breemeersen Adorado) en eindigde met 44.1 strafpunten.

In de korte 1* cross was de overwinning voor Frankrijk met Gilles Bordes, hij reed met Orion de Cavalhac (v. Geriko du Quercus) een dressuur die goed was voor een tweede plaats, maar door een foutloze cross kwam hij op de eerste plaats te staan met 41.8 strafpunten.

De Zwitserse amazone Camille Guyot kwam met Vinecheska Jeclai's (v. Quite Easy) als beste uit de dressuur maar haalde wat tijdsfouten in de cross en belande zo op de tweede plaats met 45.3 strafpunten. Romain Sans kwam op de derde plaats met 46.8 strafpunten, hij kwam aan de start met Uhlan du Saillan (v. L'Arc de Triomphe).

De Belgische Laurine Thijs vervolledigde de top vijf met Champagne Pia Z (v. Chablis I) ze had enkel 0.8 strafpunten in haar cross en kwam zo met een totaal 48.9 strafpunten op de vijfde plaats.

In de CCI2* was het Didier Dhennin die de overwinning nam, hij eindigde na de eerste dag op de derde plaats maar kwam naar de overwinning met een totaal van 46.6 strafpunten. Hij reed met Troubadour Camphoux (v. Idem de B'Nevillex Gold in Blue).

De Spaanse Francisco Gavino Gonzalez nam de tweede plaats in beslag met Source De La Faye (v. Francisco Gavino) met een totaal van 48.1 strafpunten. Beat Sax vervolledigde de top drie met Secret IV (v. Satisfaction) en een totaal van 58.0 strafpunten.

De Belg Christian Chabot reed met MC B Vulcano (v. Freestyle Ximariroos) en kwam op de zesde plaats te staan, hij had na het laatste onderdeel een totaal van 66.2 strafpunten.

In de CIC2* was het Karim Florent die de winst nam in zijn thuisland samen met Valeriane du Saillan (v. Quinoto Bois Margot) met 44.2 strafpunten. De Duitser Kai-Steffen Meier kwam op de tweede plaats te staan met een heel klein verschil van 0.2. Hij reed met Gluecksruf M (v. Dramatiker) en eindigde na een overwinning in dressuur met 44.4 strafpunten. Alexis Roques nam met Dante K (v. Cantos) de derde plaats in beslag met 45.5 stafpunten.

Klik hier voor alle resultaten.