Emma Hendryks, Antoine Goffin en Bo Fievez scoren tijdens eerste CSI Youth

Emma Hendryks, Antoine Goffin en Bo Fievez scoren tijdens eerste CSI Youth
Dit weekend was het tijd aan de jonge talenten om hun vaardigheden te tonen in Moorsele in het Zilveren Spoor.

In de ochtend gingen we van start met een Pony proef over een hoogte van 1m05 waar we Emma Hendrycks de overwinning zagen behalen samen met haar pony Igor. Zij wist foutloos te blijven in een tijd van 38,12 seconden.

Daarna was het tijd voor de 1m20 Junior rubriek waarin een twintigtal ruiters aan de start kwamen. De snelste foutloze in deze rubriek was Antoine Goffin die met Candis De Gesves door de meet ging in een tijd van 29,93 seconden. Op de tweede plaats zagen we Arnaud Gaublomme, hij reed Catch me van't Glemhof Z door de chrono in een tijd van 31,28 seconden.
De top 3 in deze rubriek vullen we aan met Thomas Thometschek en Emona, deze kwam ook de vierde plaats met Talounabab K Z.

Ook Bo Fievez in weer in goede vorm. Na heel wat foutloze rondes en prijzen in Lier tijdens de vorige CSI Youth, slaagt ze er ook nu weer in om met Irona's Twinkeling de beker te pakken. Ze reed er pijlsnel door de chrono in een tijd van 32,31 seconden en was zo niet enkel de snelste maar ook de enige dubbel foutloze.

Sophie Schmidt en Cool Max werden tweede met een tijd van 34,11 seconden en 1 pechbalk. Ook Jerome Schmidt tikte een balk uit de lepels met zijn paard Eesebelle, zij gingen door de meet in een tijd van 34,22 seconden.