Embryo van moeder Pebbles and Aristo Z voorlopige topprijs op ET Auction

March 20, 2017
De laatste dag van ET Auction’s Spring Edition is aan de gang met 15 embryo’s die online geveild worden. De hoogste prijs tot nu toe bedraagt 18.000 euro voor een embryo van Vigo d’Arsouilles uit de moeder van de 1.60m paarden Sea Coast Pebbles Z (Gudrun Patteet) en Aristo Z (Ben Maher).
De Casallo Z x Diamant de Semilly van ’t Roosakker staat nu op 17.000 euro. Voor de Vigo d’Arsouilles uit World Cup winnares Arielle en de Vleut uit de moeder van Oliva GP winnaar Goja staat het hoogste bod op 15.000 euro momenteel. Enkele andere embryo’s verdienen ieders aandacht vanwege de interessante prijs-kwaliteitverhouding.
ET Auction heeft vier embryo’s in het aanbod, die als vader Vigo d’Arsouilles hebben. Vigo is de vader van de nieuwe BWP kampioenenhengst O’Neill van ’t Eigenlo en zeven andere in België goedgekeurde hengsten deze maand. Zoon Vagabond de la Pomme werd gisteren nog tweede in de loodzware GP van Parijs met Pénélope Leprévost. Ook uit de Querly Chin-lijn van Vagabond de la Pomme heeft ET Auction een embryo in de aanbieding.
De veiling loopt vanavond af om 20u
Volg alles op:
www.et-auction.com
Equnews /

ET Auction