Ellen Vos wint Student Fun Cup te Massenhoven.

September 20, 2017

Dit weekend waren de studentenruiters te gast in het Hippisch Centrum te Massenhoven waar de 7e omloop van het Antarès Student criterium op het programma stond. Met nog slechts 2 omlopen te gaan schreven heel wat ruiters en amazones zich in om zo nog enkele selectiepunten bijeen te rijden voor het Belgisch Kampioenschap voor studentenruiters eind dit jaar tijdens Jumping Mechelen.  Naar goede gewoonte verschenen de studenten niet in hun wedstrijduniform in de ring maar deden ze dit in hun beste verkleed outfit.

Ellen Vos Winnares Student Fun Cup Massenhove

Ellen vos, die als 1 van de eerste combinaties aan de start kwam zette meteen een zeer snelle rit neer met haar Deauville, zij finishten in 22.72 seconden. Een tijd die niet zomaar te verbeteren leek, wat uiteindelijk dan ook het geval bleek te zijn en zo de overwinning naar Ellen Vos ging. De enige combinatie die het Ellen even warm liet krijgen was Yoren Maes met M’orange met een tijd van 22.96 seconden.

Yoren Maes

De derde plaats ging naar Laëtitia Jasselette, zij volgde in 24.59 seconden met haar Velvet Brown. Voor Louise Henry was er een vierde plaats. Margo Olbrecht en haar Britney vlogen als superhelden naar een vijfde plaats in 25.87 seconden. De zesde plaats ging naar Bo Vanspringel  Calanté vd Langvoort met een tijd van 26.19 seconden.

Met nog 2 manches te gaan ziet de top 5 van het voorlopige klassement er als volgt uit:

  1. Celien Meert
  2. Tibo Steeno
  3. Femke Buyse
  4. Bjorn Van Uytvanck
  5. Lien Lemmens