Young rider Hannah Erbe is de beste in Roosendaal

August 12, 2017

In Roosendaal reed deze ochtend om 07.00h de eerste young rider de dressuurpiste in voor hun proef die meetelt voor het individueel klassement.

De zege ging naar de Duitse Hannah Erbe met Carlos 609 (Carabas). Tegen deze combinatie was niemand opgewassen. De jury dacht er duidelijk ook zo over want beloonde deze proef met een mooie 77.6%. Haar landgenoot Anna-Christina Abbelen reed First Lady 212 (Florencio) naar de tweede plaats met 73.8%. Jasmien de Koeyer nam voor eigen land de derde plaats voor haar rekening. Samen met Esperanza (Desperados) kreeg ze van de jury 73.2%. De top vijf werd verder aangevuld door 2 Duitse ruiters. Semmieke Rothenberger en Geisha (Gribaldi) en Luca Michels met Rendezvous 91 (Riccione).

Onze Hannelore Beckers en haar Crack C van het Vijverbos (Don Renoir) vinden we op een knappe 19de plaats terug met 68.7%. Lore Vandeborne en Ikke-Pia v.d. Bergerhoeve (San Amour) eindigde op een 32ste plaats met 67.6%. Jamina Gysels en Zico (Sir Sinclair) treffen we aan op plaats 39 met 66.9% en Kate Wiggins met de Tuschinski dochter Corona eindigde op een 48ste plaats met 65.7%

Morgen verschijnen de young riders een laatste keer in de piste.

Klik hier voor de resultaten