Werth wint nu ook kür van de Saab Top 10 Dressage

Werth wint nu ook kür van de Saab Top 10 Dressage
Gisteren won Isabell Werth de eerste Saab Top 10 Dressage Stockholm ooit. In het zadel van Emilio (v. Ehrenpreis) voegde de Duitse amazone vandaag ook de kür overwinning toe aan haar palmares. Met haar overwinning keert de Duitse met ongeveer 45.000 euro huiswaarts.





Werth enn Emilio haalden een totaalscore van 86,875%, hierdoor bleef het duo ruim drie procent voor op Patrik Kittel op de rug van Deja (v. Silvano).  Kittel, die tevens de medebedenker is van de Saab Top 10 Dressage, haalde precies 83%. Alsnog goed voor 30.000 euro.




Helene Langehanenberg werd met Damsey FRH derde na een totaal van 82,665%. Ook deze derde plaats leverde nog altijd een aanzienlijk bedrag aan prijzengeld op, de Duitse amazone kreeg 20.000 euro voor haar kür met de goedgekeurde hengst van Dressage Royal.




De Deense amazone Cathrine Dufour eindigde net buiten de top drie. Met een score van 82,100% bleef Dufour op haar beurt wel bijna vier procent voor op de thuisrijdende Tinne Vilhelmson Silfvén, die met Paridon Magi (v. Don Primero) 78,775% kreeg en vijfde werd.

Klik hier voor alle uitslagen