Top tien notering voor Maud Adriaensen in Compiègne

Top tien notering voor Maud Adriaensen in Compiègne
Bij de pony's vanmiddag in het Franse Compiègne was er Nederlandse winst voor Kiki Romney en haar Reedborder Amazing. De combinatie wist in deze individuele proef een zeer constante uitvoering te laten zien wat hen een resultaat opleverde van 71.016%. 

Ook de Nederlandse Shanna Baars liet een mooie proef zien met haar Don Camillo Du Bois die we natuurlijk allemaal nog kennen van zijn vorige amazone Daphne van Peperstraten. Shanna en haar Don Camillo wisten hier naar een mooie derde plaats te rijden met een score van 70.894%. De tweede plaats bleef in handen van de Deense Sophia Ludvigsen en haar Kentris Afrodite met wie ze hier naar een score wist te rijden van 70.976%.

De top vijf bestond vervolgens uit de Britse Anya Kolleth en haar St Lucci met wie ze hier naar een vierde plaats wist te rijden met 70.732%, gevolgd door de Franse Aurore Thevenot en haar Osbourne die naar een score reden van 69.756%.

De Belgische amazone Maud Adriaensen wist met haar Constanze nog naar een zevende plaats te rijden met een score van 69.390%.

Klik hier voor alle resultaten