Luna van de Nethe beste bij jonge dresuurpaarden reeks in Poppel

April 21, 2017

LRV Poppel organiseerde de eerste wedstrijd in het kader van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden 2017. Naast de springruiters kwamen ook de dresuurruiters met jonge paarden in actie.

In de dressuurreeks voor zesjarige paarden ‘Open’ ging de zege  Luna van de Nethe (v. Sir Donovan x Lord Sinclair I) onder het zadel van Gigi Van Der Leest. De tweede plaats was Stijn Rombouts van LRV Sint-Leenaarts met Lars van de Hoenderhoeve (v. Negro). Mieke Dries en Fleur van de Kempenhoeve (v. Jazz) reden naar het brons. In de LRV-reeks reed Inge Borgmans van LRV Arendonk naar goud met haar zelfgefokte Lady Donovan van D’ Egge (Sir Donovan x Balzflug). Els Govaerts en Luna – G (v. Jazz) reden naar een tweede plaats voor Isabelle Van Laer van LRV Kasterlee met La Quenta de L’Art (v. Cantos).

Bij de vijfjarige dressuurpaarden was de zege in de Open-reeks voor Mieke Dreas met Golddream van de Kempenhoeve (v. Jazz). In de LRV-reeks was er goud Inge Deckx van LRV Dessel met Miracle Messi (v. Sir Donovan). In de reeks Open bij de vierjarigen was het duo Maarten Aerts (LRV Herselt) met Jack Daniels van de Zandzee (v. Johnson) de beste. In de LRV-ring was die eer voor Yinthe Van De Ven van LRV Geel Larum met No-Limit CV (v. Don Tango B).

Equnews /

persbericht LRV