LRV is klaar voor allereerste Nationale Indoorkampioenschappen Dressuur

April 19, 2017

Zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 is De Ruiterschool in Oud-Heverlee, het decor van de allereerste Nationale indoorkampioenschappen Dressuur van LRV. Op zaterdag komen de beste combinaties van de klasse ‘Zwaar 1’, ‘Zwaar 2’ en de hoogste dressuurreeks ‘ZZ’ in actie. Op zondag is het de beurt aan de beste combinaties uit ‘B-Licht 1’, C-Licht 1 & 2’ en D-Licht 1 & 2’.

“Net als in het springen, werden er de afgelopen wintermaanden in de verschillende LRV-provincies LRV indoor-dressuurwedstrijden georganiseerd.  Tot nu waren de Provinciale Indoorkampioenschappen het hoogst haalbare in de discipline ‘dressuur’ tijdens het indoorseizoen. In 2017 willen we voor de allereerste maal in de geschiedenis van LRV ook een Nationaal LRV-Indoorkampioenschap organiseren. Deze Nationale Indoorkampioenschappen vormen volgens ons een waardevolle aanvulling aan de kalender met Nationale Kampioenschappen van LRV. “ zegt LRV-directeur Inge Vandael die overigens zelf ook in actie komt met haar Umaik-TL (v. Metall) in de klasse Zwaar 2.

De wedstrijden starten zowel op zaterdag als zondag om 9 uur . De laatste combinatie zal rond de klok van 17u. de Ruiterschool verlaten. De toegang tot de Ruiterschool is gedurende deze twee wedstrijddagen gratis. U bent alvast van harte welkom om de beste dressuurcombinaties van LRV ‘live’ aan het werk te zien.

Equnews /

perbericht LRV