Knappe vijfde plaats voor het ponyteam van Alain Rauw op het EK

Knappe vijfde plaats voor het ponyteam van Alain Rauw op het EK
Vandaag werd in Hongarije het Europees Kampioenschap dressuur voor voor pony's verder afgewerkt. Dat was gisteren stilgelegd omwille van het noodweer.

Het Duitse team won het landenklassement. Ze kregen een knappe score van 220.103. Voor deze score zorgde Anna Middelberg met Drink Pink, Julia Barbian met Der Kleine Koening 3, Jana Lang met haar NK Cyrill en tot slot Lucie-Anouk Baumgürtel met Zinq Massimiliano FH.

Het Deense team nam de tweede plaats in beslag. Het team van Rigmor Kristensen behaalde 217.744 punten. Kristian Wûrtz Green met Lilo L, Sofie K. Hansen met Prince of Glory, Sara Aagaard Hyrm met Der Harlekin B en Louise Christensen met haar Vegelins Goya waren de teamruiters.

Met 213.154 punten vinden we het team uit Groot-Britannië op de derde plaats. Hun 4-tal bestond uit Megan Barrat met Valido's Starlight, Holly Kerslake met Valhallas Zorro, Anya Kolleth met SI Lucci en Sophie Taylor met Madam's Miss Maria.

Het Belgische team eindigde net achter Nederland op een knappe vijfde plaats. Het team van Alain Rauw scoorde 204.462 punten. Alain had volgende ruiters in zijn team, Caro van Sinay met Caspar W, Zoe Nissen met haar Minerva Bijou, Maud Adriaensen met N-Constantino V/D Bolkerhoeve en tot slot Clara Mourlon Beernaert met Don'T Dream WE.

Uitkijken naar de individuele prestatie van onze jonge dressuurtalenten.

Klik hier voor de resultaten.