Katrien Verreet net buiten top tien in eerste Grand Prix CDI Roosendaal

November 30, 2017

Dit weekend zullen ook de dressuurruiters aan de slag komen tijdens de Christmas Show Den Goubergh. Deze 4 sterren CDI Roosendaal wedstrijd kende vanmorgen zijn eerste winnaar tijdens de Grand Prix. De winst ging naar de Brit Richard Davison en zijn KWPN-er Bubblingh (v. Lingh) met wij hij naar een score wist te rijden van 71.660%

Hij bleef daarmee de Nederlandse equipe voor. Zo was het namelijk Diederik van Silfhout die zich met Four Seasons 19 (v. Fürst Piccolo) naar een tweede plaats wist te rijden met een score van 70.860%, gevolgd door een derde plaats van Hans Peter Minderhoud en de hengst Zandardi. Samen met deze Rubels zoon noteerde het tweetal een score van 70.780%.

Een vierde plaats was er voor Stephanie de Frel die haar Beach Boy (v. Sorento) naar een score van 70.200% wist te sturen, terwijl het Danielle Heijkoop was die de top vijf wist te completeren. In het zadel van de Gribaldi nakomeling Badari noteerde zij een score van 70.100%.

De Belgische Katrien Verreet eindigde net buiten de top tien. In het zadel van de BWP-er Galliani Biolley was er een elfde plaats met 68.620%.

 

Klik hier voor alle resultaten