Jorinde Verwimp lijkt met Kastar Hof een belofte voor de toekomst onder het zadel te hebben

Jorinde Verwimp lijkt met Kastar Hof een belofte voor de toekomst onder het zadel te hebben
In Compiègne blijven de Nederlandse ruiters flink presteren. Zo was er bij de finale van de zevenjarigen winst voor Patrick van der Meer en zijn President's First Apple (v. Vivaldi) met wie hij hier naar een flinke score weet te rijden van 81.472%.

Hij bleef daarmee voor op Ann-Christin Wienkamp en haar Damon's Pauly (v. Damon Hill) die hier voor Duitsland naar een tweede plaats rijden met 77.821%. Een derde plaats was er voor de Britse Charlotte Fry en haar Fendi T (v. Negro) met wie ze hier een score bij elkaar wist te rijden van 76.226%.

De Belgische amazone Jorinde Verwimp blijkt ook een beloftevolle ruin onder het zadel te hebben met Kastar Hof ter Zeedycke D'12. Met de BWP'er van Ludo Philippaerts weet ze naar een vierde plaats te rijden met een score van  75.367%. De vijfde plaats ging vervolgens naar de Luxemburgse Kristine Moller en haar Standing Ovation met wie ze een totaalscore bij elkaar reed van 74.600%.

Bij de junioren individueel was het Zoë Kuintjes die haar Primeval Brittsion nog naar de overwinning wist te rijden. Met een score van 71.658% bleef ze voor op de Belgische Suraya Hendrikx en haar Dear Friend 2 die naar een score reden van 70.316%. De derde plaats ging hier vervolgens naar Lea Bonifay en haar Timor die voor Frankrijk een score ontvingen van 69.658%. De vierde plaats ging naar de Belgische Charlotte Richmond en haar Hermes met wie ze beloond werd voor haar proef door de jury met een score van 69.316%.

Klik hier voor alle resultaten