Isabel Cool naar winst in de Inter I Freestyle

Isabel Cool naar winst in de Inter I Freestyle
Het was zojuist Isabel Cool die op swingende wijze naar winst reed met haar KWPN hengst Constand (v. Vic) in de Inter I Freestyle op Jumping Mechelen. In een deelnemersveld gedomineerd door Belgische combinaties was haar Kür net wat fraaier als die van Jorinde Verwimp.

Cool en de 9-jarige nakomeling van Vic liet het publiek genieten van een zeer mooi gereden Kür die door de jury werd gewaardeerd met de hoogste score van 73.700%. Ook Jorinde Verwimp en Wendor wisten het publiek tot swingen te brengen, Maar door de spanning slopen net wat foutjes in de proef, met als resultaat een iets lagere score van 73%.

Domien Michiels en Intermezzo van het Meerdaalhof konden vandaag niet tippen aan de prestatie van beide dressuur dames. Samen met de 8-jarige BWPer van Gribaldi zet Michiels een correct proef neer die een verdiende score kreeg van ruim 71%.

De vierde plaats was voor een Belgische combinaties in de vorm van Katrien Verreet en de SBS hengst Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall) , die een score van 70.675% reden.

Kijk hier voor alle resultaten.