Hannelore Beckers uitmuntend tijdens Freestyle in Waregem

Hannelore Beckers uitmuntend tijdens Freestyle in Waregem
Dressuur van hoog niveau is vandaag te bewonderen in Waregem. Straks sluit de internationale driesterren wedstrijd af met de CDI3* Grand Prix Freestyle op muziek.

Bij de junioren Freestyle op muziek reed de Britse Rebecca Bell naar de overwinning. De Britse verzamelde in totaal 75,875% met onder het zadel Nibeley Union Hit. Het duo zijn uitgestrekte draf- en galopwerk werd beloond met zevens en achten. De muziek coordinatie met de proef viel ook in de smaak bij de jury.

De Nederlandse Nicole Verschoor volgde op de tweede plaats op de rug van Charmander. Het duo verzamelde 72,625% en bleef zo landgenote Florence Siemer met Zidane voor.



Febe Van Zwambagt geef concurrentie het nakijken

De Nederlandse Febe Van Zwambagt liet ook vandaag geen ruimte voor de concurrentie. Samen met FS Las Vegas reed ze met ruime voorsprong naar de winst in de Freestyle proef voor young riders. Het duo kreeg 77,624% en wist over de gehele lijn een 'gesmaakte' freestyle te presenteren.

Voor eigen publiek reed Hannelore Beckers naar de tweede plaats met Crack C Van het Vijverbos. De combinatie werd beloond met een totaal van 71,475%. Opnieuw imponeerde het duo met het wisselwerk in de galop. Jamina Gysels en Zico werkte het podium af met een score van 71,333%.