Derde plaats voor Eveline van Looveren bij para-dressuur Genemuiden

February 10, 2018

Voor de Para dressuur ruiters stonden vanmiddag de Grade proeven in Genemuiden op het programma.

Grade III Individueel

In het Grade III was er een Nederlands podium, met een overwinning voor amazone Rixt van der Horst. Zij wist samen met haar Findsley naar een score van 72.01% te rijden. Ze ging daarbij voor op Demi Vermeulen die met Ciska II een totaal van 68.87 seconden bij elkaar reed en zo op de tweede plaats eindigde. Vervolgens was het Annemarieke Roling en haar Doo Schufro die het podium completeerden met een score van 68.43%.

Grade I Individueel

De dag vervolgde met een rubriek in de Grade I die werd gewonnen door de Britse Julie Payne en haar Athene Lindebjerg met een sore van 76.49%. Zij bleef voor op de uit Singapore afkomstige Laurentia Tan Yen-Yi die met Fuerst Sherlock een score van 70.18% van de jury ontving. De Belgische amazone Eveline van Looveren eindigde met Feleva met een score van 69.23% op een derde plaats.

Grade II  Individueel

De dag sloot af met een Grade II rubriek waar het de Oostenrijkse Pepo Puch was die de winst op naam schreef met Sailers Blue met 68.24%. Een tweede plaats was er voor Alina Rosenberg met Nea’s Daboun en een score van 68.04%, gevolgd door een derde plaats voor Nicole den Dulk met Faust die 66.62% bij elkaar reden.

Klik hier voor alle resultaten