Daniel Bachmann Andersen naar winst in Grand Prix Darmstadt

September 21, 2017

In het Duitse Darmstadt-Kranichstein werd er vanmiddag op viersterren niveau een Grand Prix verreden voor de dressuurruiters. Het was hier de Deen Daniel Bachmann Andersen die naar de overwinning wist te rijden. Hij deed dat in het zadel van Rousseaut nakomeling Blue Hors Zack, samen met deze dertienjarige KWPN-er wist hij naar een score te rijden van 71.080%.

Hij bleef daarmee voor op de thuisamazone Bernadette Brune die hier met haar Spirit of the Age Old (v. Stedinger) naar een tweede plaats wist te rijden met een score van 70.820%. Ook de Australische amazone Simone Pearce wist zich met haar Wladimir O.A. (v. Flemmingh) op het podium te rijden. Met een score van 70.300% klasseerde ze zich op de derde plaats.

Een sterke start was er ook voor Margo Timmermans die hier samen met haar tienjarige KWPN-er Catch Me (v. Dreamcatcher) naar een nette vierde plaats wist te rijden met een score van 68.500%. Daarmee bleef ze voor op de Spaanse topamazone Morgan Barbacon Mestre die hier met haar Sir Donnerhall II Old (v. Sandro Hit) naar de vijfde plaats reed en zo de top vijf voltooide. De combinatie kreeg een score van 68.400%.

Klik hier voor alle resultaten