Carole Schepens op 1 en 2 in Overijse

Carole Schepens had afgelopen zondag een topdag in de Royal Country Riding Club in Overijse. Schepens won met Velvet Dream de proef Prix Saint Georges met 70,658%. Alsof dat nog niet genoeg was pakte ze met Anouargant Sag ook nog eens de tweede plaats met 68,289%. Op de derde plaats volgde Nick Van Laer in het zadel van Zo What. Zij scoorden 68,092%.

Verder in de top vijf van deze proef met 24 startende combinaties pakte Michel Toussaint de vierde plaats met Chippy Tr (66,513%). Françoise Hologne-Joux en Buffon werden vijfde met 65,987%. De proef Inter I viel in handen van Isabel Cool. Zij ging van start op Brencis en pakte de eerste plaats met 68,553%. Jorinde Verwimp en Wendor volgden op de tweede plaats met een procentje minder. De derde plaats was voor Helen Wielockx-Huysmans.

Serge Pais en Wotan wonnen met 63,750% de Grand Prix, Michel Tecqmenne pakte de tweede plaats. Nintendo liep onder Serge Pais naar de derde plaats.

Er waren ook proeven voor jonge paarden. Bij de zesjarigen ging de overwinning naar Carl Cuypers en Bilan. Rob Van Puyenbroek reed Begijnhoeve S Seymour naar de tweede plaats, Tom Franckx en Dolores vd Kwikaard werden derde.

Klik hier voor het volledige resultaat.