Belgische amazone Fanny Verliefden pakt de winst in CDI3* Grand Prix Saumur

Belgische amazone Fanny Verliefden pakt de winst in CDI3* Grand Prix Saumur
Deze namiddag vond de CDI3* Grand Prix in Saumur plaats met 36 ruiters aan de start. Fanny Verliefden pakte de winst met haar paard Indoctro v/d Steenblok (v. Rubin Royal OLD). De Belgische amazone eindigde met een mooi totaal van 72.980 %. De pupil van Wim Verwimp won deze maand ook al de Grand Prix in Waregem.

Ze werd opgevolgd door Jennifer Hoffmann die op de rug van XXXL  Rubinio NRW zat. Deze hengst die ook een nakomeling is van Rubin Royal OLD eindigde met een totaal van 71.000%. De top drie werd vervolledigd door Elena Fernandez die een klein verschil had met Hoffmann. De amazone uit Zwitserland reed Sueno II (v. Samba Hit I) en kreeg een totaal van 70.500%.

Op de vierde plaats vonden we de Finse Henri Ruoste met zijn paard Dixiland (v. Dolany 7) en eindigde zijn proef met 69.840%. Ten slotte kwam Roland Tong op de vijfde plaats te staan met 69.220 %. Hij reed met Rybrook Ambience, een hengst van Trento B.

Bij de zevenjarige finale kwam de Belgische amazone, Jorinde Verwimp op de eerste plaats met Kastar Hof Ter Zeedycked' 12 (v. Game-Boy D’10) en kreeg van de jury een totaal van 77.76%.

In de Intermediate I was er ook een Belgische overwinning. Francoise Hologne-Joux had onder zijn zadel de dressuur ruin Warhol, een nakomeling van Warkant. De twee kregen van de jury een totaalscore van 72.982%. De amazone Lien Peeters viel net buiten de top vijf met Day Dream (v. Dream Of Heidelberg) die een score kreeg van 68.289%.

Klik hier voor alle resultaten.