Arthur Dieusaert, Jose Lorquet en Eveline Van Looveren in de prijzen in Quadrille

Arthur Dieusaert, Jose Lorquet en Eveline Van Looveren in de prijzen in Quadrille
In Quadrille moet je dit weekend zijn voor de paradressuur. De eerste dag van competitie zit erop. De Denen waren in duidelijk topvorm, ze wonnen dan ook met kop en schouders de team competitie. Op de tweede plaats kwamen de Belgen te staan. De top drie werd vervolledigd door Groot-Brittanië.

Hier ging in de team test grade 5 de Deense Henrik Weber Sibbesen met onder zijn zadel Hotmani. Deze combinatie kreeg van de jury een totaalscore van 72.535%.

Hij werd opgevolgd door zijn landgenote Camilla D.F. Christensen die aan de start kwam met ÿstergaardens Delight met een score van 72.395%. De derde plaats was voor de Franse Nathalie Bizet met Allisca, deze combinatie scoorde 68.093%. Op de vierde plaats kwam de Belgische Arthur Dieusaert te staan met Julius Unlimited met een totale score 68.047%.

In grade 4 was de winst voor Susanne J. Sunesen, deze Deense amazone reed CSK's Que Faire en kreeg een score van 73.925%. De tweede plaats was voor Annika Lykke Dalsk met Aros A Fenris die een totaalscore had van 71.125%. Zij werd opgevolgd door Nicky Greenhill die in de ring kwam met Gregoria Chant en finishte met een totaal van 71.125%.

In grade 3 ging de winst naar Tobias Thorning Jorgensen die in de ring kwam met Bruunsholms Caribian. Deze Deense combinatie kregen een totaal score van 72.882%. De tweede plaats was voor de Britse Susana Hext met Abira die een score had van 69.029%. De top drie werd aangevuld door Annemarieke Roling van Nederland die onder het zadel Doo Schufroo had en een score van 67.353%.

In grade 2 was de winst terug voor Denemarken met Stinna Tange Kaastrup die in de ring kwam met Horsebo Smarties en een score kreeg van 74.667%. De tweede plaats was voor de Belgische Jose Lorquet met Fidelgo Van Het Hagehof met een score van 68.273%. Jaana Kivimaki kwam op de derde plaats te staan met Bellilene die van de jury 68.076%.

Bij grade 1 was de winst voor Line Munk Madsen met Alpe D'huez. Deze Deense combinatie ging kreeg van de jury 70.464%. De tweede plaats was voor Dear Friend met in zijn zadel Anita Johnson van Zweden, die van de jury 69.500%. De top drie werd aangevuld door de Belgische amazone Eveline Van Looveren met Feleva. Deze amazone kreeg van de jury in totaal 68.821%.

Klik hier voor alle resultaten.