Antonia Arl, Brecht D'Hoore en Hannelore Beckers sterk tijdens CDI Pompadour

Antonia Arl, Brecht D'Hoore en Hannelore Beckers sterk tijdens CDI Pompadour
Afgelopen weekend hebben de Belgische ruiters tijdens de internationale CDI3* wedstrijd in Pompadour zich laten opvallen.

Brecht D'Hoore verzamelde in het zadel van de KWPN'er Edison H (Glock's Johnson TN N.O.P. x Gribaldi) een totaal van 71,542% in de Intermediaite Freestyle. Frankrijk's Thierry Tarral en Abundus GIH (v. Abanos) greep de winst met 74,250%.

Bij de Young Riders Freestyle waren het Antonia Arl en Hannelore Beckers die de Belgische driekleur hoogwaardig representeerden. Arl reed haar Eqeuestricons Duke de Niro (De Niro x Weltmeyer) naar de derde plaats. De Belgische verzamelde ruim 72%.

Rusland's Anna Aristova greep de winst met Laetare (v. Lord Loxley I) onder het zadel. De combinatie was goe voor 73,250%. De Limburgse amazone, Hannelore BEckers strandde op de vijfde plaats. Samen met de BWP'er Crack C van het Vijverbos (Don Renoir x Feinschnitt I van de Richter) werd ze beloond met 71,375%. Eerder dat weekend imponeerde Beckers met een derde plaats bij de CDIY Individuele proef. Samen met de bruine Don Renoir-zoon verzamelde ze toen 70,614%.