Wim Vinckx wint de Grote Prijs van de VOR

Wim Vinckx wint de Grote Prijs van de VOR
Wim Vinckx heeft bij Stal Veldhoven vorig weekend de Grote Prijs van de VOR gewonnen. Een barrage met 11 andere combinaties moest uitmaken wie de snelste was. Uiteindelijk wist Vinckx de snelste tijd van 39:75 seconden neerzetten. Daarvoor kon hij rekenen op Judyan t Van Het Herdershof. Sebastian De Beuckelaer finishte met Ida van de Wolfskooy in 40:23 seconden, goed voor een 2de plaats. Joeri Van Looveren eindigde met Flavio op de 3de plaats.
Op de 4de plaats kregen we Dries Van der Linden met Easy off. Niels Fockaert vervolledigde met Coco Van Den Aard Z de top 5.

Op vrijdag werd de eerste kleine tour verreden. Daarin waren Jurgen Aernouts en Bonami de besten. Zij zetten een tijd neer van 33:91 seconden, en wonnen zo de proef. Max Sebrechts reed Serieuse du Rouet naar de 2de plaats in 34:65 seconden. Voor James Peeters en Eclipse was er een 3de plaats. Jurgen Aernouts (Ilman-V) en Nick Moyaerts (Allons Y Z) zagen we terug in de top 5.

De kleine grote prijs op zaterdag werd gewonnen door Dirk Vinckx, die kon rekenen op Chupa Chup. Zij zetten de winnende tijd van 28:42 seconden neer. Brenda Vermeiren sprong met Aspro Drum naar een 2de plaats in 29:45 seconden. Ilse Schrauwen behaalde met Chocolat Punch een 3de plaats. Tinne Vermeiren (Alien Drum) en Michael Korompis (Derona van Beek) vervolledigden in deze proef de top 5.

Op vrijdag waren de jonge paarden nog aan de beurt. Bij de 6-jarigen was Jurgen Aernouts de beste met Emanny Van St Anneke. Danny van Es werd 2de met F. Elmi. Jan Caers reed Kyla-w naar een 3de plaats.

Op zaterdag werd de 1m15-reeks gewonnen door Thomas Mertens en Holimpia Van Het Eelshof. Dashira v/d Katershoeve werd 2de met Nick Van Hoydonck in het zadel. Voor Senne Schoors en Eveline Van Rossemhof was er een 3de plaats.

In de 1m15-reeks op zondag waren Olivier Boudewyns en Fun de Calissanne de beste combinatie. Op de 2de plaats zagen we Werner Dierckx en Kobalt De Toxandria terug. Sebastian De Beuckelaer vervolledigde met Kylena Vd Wolfskooy de top 3.

Klik hier voor alle uitslagen.