Wilm Vermeir wint Grote Prijs bij Dena Stables

Wilm Vermeir wint Grote Prijs bij Dena Stables
Twee weken geleden won hij nog een 3 sterren Grote Prijs in Italië, dit keer won Wilm Vermeir de Grote Prijs van de regionale wedstrijd bij Dena Stables in Turnhout. Over een hoogte van 1m40 was Vermeir de beste met Confident. Hanne Mertens was na haar blessure (trap in haar buik tijdens Mechelen) toe aan haar tweede Grand Prix op een rij. Net als een week eerder in Moorsele wist zij zich ook nu weer te klasseren door 2e te worden met Urgent. Bram Bosch reed Dira van Rossemhof naar de 3e plaats. Niels Fockaert werd 4e met Chanel van den Aard Z en liet zo Tom Stoffelen (Birte van 't Braunershof) achter zich.

In de 1m30 reeks was de winst eveneens voor Wilm Vermeir. Dit keer kon hij rekenen op de 8-jarige Happyfeet. Deze kennen we nog van onder het zadel van Walter Lelie tijdens de cyclus. Christoph Verheyen reed Valenka naar de 2e plaats. Niels Fockaert eindigde op de 3e plaats met Chanel van den Aard Z. De top 5 werd vervolledigd met Hanne Mertens (Brunello Di Fer) en Bas Theeuwes (Dopharma's Carly).
Thomas Mertens was met Frivolle vh Eelshof de beste in de 1m20 reeks. Hij was sneller dan Tom Stoffelen (Desperado) en Luc Nuyens (Garry vd Pertjeshoeve).

Jurgen Aernouts won met Da-Issem van St. Anneke de 1m10 reeks.