Wilm Vermeir opnieuw in de prijzen

Wilm Vermeir opnieuw in de prijzen
Omstreeks 7 uur werd er deze ochtend opnieuw gesprongen op de 4 sterren concours van Mons. De eerste rubriek was een 1m25 proef binnen de 1 ster competitie. Deze 'Prijs Clair Office' werd gewonnen door Sebastien Vigneron met Cakewalk. Chloe Van Hove en Tango MT waren goed voor de 3e plaats.

Aansluitend was er een 1m40 reeks op 4 sterren niveau. Die werd gewonnen door de Britse amazone Laura Renwick. Met de 14-jarige BWP'er Beluga (v. Heartbreaker) was zij de beste in de 'Prijs Vivons Sport'. Patrick McEntee wist zich net als gisteren ook nu weer te klasseren, dit op de 2e plaats met Alice Mury Marais Z (v. Air Jordan Z). De Italiaan Luca Maria Moneta werd 3e met Upper Star, het voormalige paard van Jerome Guery en Luciana Diniz. Gisteren werd het duo nog uitgesloten op de dubbelsprong van de rankingproef (1m50).
Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme waren goed voor de 4e plaats. Catherine Van Roosbroeck (Zanta Fee van 't Hofterrijckel) en Nadege Janssen (S&L Sacramento) eindigden op de 6e en 7e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.