Tweede plaats voor Van Paesschen met Diamanthina

Tweede plaats voor Van Paesschen met Diamanthina
Voor de tweede dag op een rij grijpen Constant Van Paesschen en zijn 'Prinses' Diamanthina van 't Ruytershof naast de overwinning in een Speed and Handiness rubriek op de 5 sterren concours van Helsinki. In deze 1m40 proef gingen zij in een tijd van 50:47 seconden door de finish, maar kregen zij net als gisteren een foutje aangerekend waardoor zij 2e werden in 54:47 seconden. De winst was voor Kristupas Petraitis met Lordano in 53:74 seconden.

In de 1m60 hoge Grand Prix kreeg van Paesschen een foutje met Citizenguard Cadjanine Z. Hiermee eindigde hij op de 15e plaats. Voor Gregory Wathelet en Conrad de Hus was er vandaag na hun nulrondje van gisteren een totaal ander resultaat. Zij verlieten de ring met 17 strafpunten.
De winst was voor de voormalige Europese kampioen bij de Young Riders, de Zwitser Martin Fuchs met PSG Future. De Nederlander Bart Bles is aan een uitstekend seizoen bezig. Hij werd 2e met Lord Sandro Ddh onder het zadel. Henrik von Eckermann werd 3e met Crespo PKZ. De top 5 werd vervolledigd met Jur Vrieling (Flash Dance v. Kalevallei) en Marco Kutscher (Balermo).

Klik hier voor de uitslagen.