Top ruiters en spektakel in het Azelhof dit weekend

Top ruiters en spektakel in het Azelhof dit weekend
Het Azelhof in Lier maakt zich op voor de allereerste 3 sterren concours sinds dat Mike Hazebroek 2 jaar geleden voor een nieuwe wind zorgde. Morgennamiddag is er de vet check voor de 1 en 3 ster paarden. In totaal zullen er bijna 400 paarden deelnemen deze week. "We hebben heel wat ruiters en paarden op de wachtlijst staan, ongelofelijk hoe groot de vraag is voor onze concours". aldus een glunderende Mike Hazebroek.

Azelhof april 15 3Vanaf donderdagochtend tot zondagavond staan er tal van rubrieken op het programma. Vrijdagavond is er de eerste "Azelhof Derby - gesponsord door het Antwerps Schildersbedrijf". De Derby van Lier keert zo dus terug na 25 jaar afwezigheid! Tijdens de Derby is er een gratis vat. Aansluitend is er een optreden van THE SOULBROTHERS gevolgd door een spetterende ridersparty met DJ Pieter.

Zaterdagavond is er na de Longines rankingproef (1m45) een optreden van JEAN BOSCO SAFARI gevolgd door nog een ridersparty met DJ.

En tot slot is er zondag tijdens het opbouwen van de GP een optreden van COCO JR. TRUEPHONIC.


Tijdens deze internationale jumping zijn er in het Azelhof nog enkele nieuwigheden. Er is het "AZELHOF BEACH", een "GIN TONIC BAR" en ook een "SUSHI BAR".


Naast al deze animatie zouden we bijna de echte sterren van het concours nog vergeten. Zo komt de Amerikaanse Lucy Davis, vorige maand op de CHIO in Rotterdam nog goed voor winst in de Grote Prijs, aan de start in het Azelhof. Ook de Nederlandse kampioen Leopold van Asten zullen we aan het werk zien net als de nummer 2 van de wereld Daniel Deusser. De Ier Denis Lynch is ook één van de toppers die we zullen te zien krijgen!


Ambiance en topsport verzekerd tijdens de CSI 3* in het Azelhof!