Top drie FEI ranking blijft ongewijzigd deze maand

Top drie FEI ranking blijft ongewijzigd deze maand
Weinig opmerkelijke wijzigingen op de nieuwste FEI ranking. De Fransman Simon Delestre blijft ook deze maand de nummer 1 van de wereld. Hij blijft zo de Duitser Christian Ahlmann voor. Ahlmann blijft wel nog steeds het klassement van de Global Champions Tour aanvoeren. Scott Brash, jarenlang de vaste nummer 1, weet net als vorige maand zijn 3e plaats te behouden.
Voor plaatsen 4 en 5 doen Mclain Ward en Penelope Leprevost haasje over met elkaar. Kent Farrington staat ook deze maand op de 6e plaats. Vice Europees kampioen Gregory Wathelet houdt stand op de 7e plaats.
Kevin Staut en Bertram Allen wisselen van plaats en staan zo nu op de 8ste en 9e plaats. Beezie Madden maakt de top 10 rond.

Jerome Guery zakt op deze ranking 8 plaatsen en is nu de nummer 34 van de wereld. Olivier Philippaerts is de top 30 aan het naderen met een 36ste plaats (-6). Pieter Devos zakt van de 47ste naar de 55ste plaats.
Nicola Philippaerts (-9) en Constant Van Paesschen (+1) zien we op plaatsen 59 en 60. Jos Verlooy (64) en Niels Bruynseels (93) zijn de andere Belgen in de top 100.

Klik hier voor de ranking.