Tom Camerlijnck grote winnaar van de Talent Tour

Tom Camerlijnck grote winnaar van de Talent Tour
De WVUR staat ervoor bekend om hun regionale proeven voor jonge paarden. Gedurende dit seizoen hadden zij 9 manches die telkens op zaterdag werden verreden. Op donderdag 21 juli waren er bij de New Flandria Ranch de finales.

De grote winnaar van deze 'Talent Tour' was de West-Vlaamse jonge paarden specialist Tom Camerlijnck. Hij won zowel bij de 4-, 5-, 6- als 7-jarigen het criterium.

Bij de 7-jarigen won hij met Just Energie (v. Nabab de Reve). Giovanni Quaghebeur en Espoir (v. Diamant de Semilly) eindigden op de tweede plaats in de eindstand. De derde plaats was voor Julie Depuydt met Jamie-Lyn (v. Azzaro).

Camerlijnck won het criterium bij de 6-jarigen met Kat'Lee (v. Atlantic). Kristof Degrendel (Dimalve Z, v. Diardo) en Joyce Jonckheere (Giglo van het Laageind Z, v. Grison van den Bisschop) werden tweede en derde.

Met Lion King (v. Bremeersen Conquest) won Camerlijnck bij de 5-jarigen. Ook bij de 4-jarigen werd hij eindwinnaar met een nakomeling van een hengst van bij de Breemeersen. Het was Mister X, een zoon van Breemeersen Crescendo die er winnaar werd.

Klik hier voor de uitslagen.