Thuisoverwinning voor Anouk De Proft

Thuisoverwinning voor Anouk De Proft
Vorig weekend vond bij Sporthal Vanderhasselt de pony-indoor van LRV Opwijk plaats. In de klasse D-Midden was de overwinning in barema A voor Stan De Plecker uit Merchtem en de pony Leif. Zij waren sneller als Ruben Van Den Hove uit Kester en Bijou. Op de derde plaats zagen we Anouk De Proft uit Opwijk en Thai Roun. In het stijlspringen ging de overwinning naar Anouk De Proft en Korina van het Puttenhof met 82 punten. Shauni Van Opstal uit Nederokkerzeel en Danouska "B" Van Het Juxschot werden tweede met een score van 81 punten. De derde plaats was opnieuw voor Anouk De Proft, maar dan met de pony Thai Roun, zij kregen 80 punten.

Anke De Breucker uit Opwijk wist de klasse C-Midden in de barema A competitie te winnen met Fabelous van de Kruishoeve. De tweede plaats was voor Anouck Casteels uit Herent en Beauty. In het stijlspringen was de overwinning voor Anouck Casteels en Beauty met 78 punten, de tweede plaats was voor Eva Verdoodt uit Opwijk en Gasione met 76,50 punten. Anke De Breucker en Fabelous van de Kruishoeve werden nog derde met 76 punten.

In de klasse B-Licht was de eerste plaats in barema voor Eva Verdoodt en Bijou. De tweede plaats ging naar Jade Van Tricht uit Nederokkerzeel met Tornado. Op drie zagen we nog Lauren Blommaert uit Opwijk met Saartje. Lente Dierickx uit Opwijk bleek met de pony Delphine de beste stijl te hebben met 83 punten. De tweede plaats was voor Oscar Zelderloo uit Opwijk en Dolly Dolly met 77 punten. Vic De Plecker uit Merchtem en Belle behaalde een derde plaats met 76 punten.

In de Klasse D-Licht was Stan De Plecker de grote winnaar. Hij won zowel barema als stijl. Met Happy End wist hij barema te winnen en met Pimpernel DMC won hij het stijlspringen. Lente Dierickx won met Ilona van de Bochten in de klasse C-Licht de baremawedstrijd. Marie De Plecker uit Merchtem won in stijl met Limoges ter Dolen.