Thomas De Wit wint nu ook de Grote Prijs

Thomas De Wit wint nu ook de Grote Prijs
Op vrijdag won Thomas De Wit al de hoofdproef in Hulsterlo, een dag later won hij opnieuw, maar dan wel de Grote Prijs van de Gold Cup.
Na het 1m40 hoge parcours wisten er 10 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarvan bleef de top 5 foutloos en was Thomas De Wit de snelste met Gazelle. Valentijn De Bock en Gipsy King eindigden op de 2e plaats. Voor de Wereldkampioenen van 2013, Gudrun Patteet en Sea Coast Atlantic was er een 3e plaats. Ann Carton Grootjans (Funky Music) en Marijke Van Eynde (Dancing) vervolledigden de top 5.

De Nederlander Bram Van Der Pluijm won met Zharry Go de 1m30 reeks voor Kim Colaers (Amelusina) en Thomas De Wit (Inneke). Op de 4e plaats eindigde Geert Van Rossem met Irco van Klapscheut. Twee jaar geleden werden zij nog Nationaal LRV kampioen in de klasse Licht. Claire Putters sprong met Cristainville naar de 5e plaats. De 1m20 reeks werd gewonnen door Dorien Verplancke en Charisma III. Niki Geenens (Gazelle van de Vaelenberg) en Bart Clarys (Best Mix Gloria) namen de 2e en 3e plaats voor hun rekening. Elien Raemdonck won met Farah Droeshoudt de 1m10 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.