Thierry Goffinet sluit Roosendaal af met overwinning in de GP

Thierry Goffinet sluit Roosendaal af met overwinning in de GP
Zonet is in Roosendaal de Grote Prijs afgelopen. 52 combinaties kwamen aan de start in deze proef. Enkel de top acht wist het foutloos te doen. Van deze acht wisten uiteindelijk nog vier het foutloos te doen in de barrage.

Het was onze landgenoot Thierry Goffinet die opnieuw een zeer snelle barrage wist neer te zetten in 36.11 seconden. Met de tienjarige Arthuur Jh Z (v. Andiamo) behaalde hij zo de overwinning. Dit is al zijn derde overwinning dit weekend in Roosendaal. Hij was ruim een seconde sneller dan de Nederlandse Suus Kuyten en Cabachon (v. Casall) die over de eindstreep kwamen in 37.53 seconden. De Zweedse Sanna Ingren Ohlson werd derde met Be Special (v. Chacco Blue) in 38.73 seconden.

Verder in de top vijf zagen we de Hongaarse Mariann hugyecz met Chacco Boy (v. Chacco Blue) en de Nederlander Albert Voorn met Freebird (v. Lupicor). Voorn reed een snelle barrage maar kreeg vier strafpunten.

Kirsten Rombouts (Benji van het Goteringenveld) kreeg een fout in de eerste omloop en eindigde op een zestiende plaats. Mike Hosewol (Braveheart) en Dries Dekkers (Hippos van de Rostal) kregen beide twee fouten in de eerste omloop.

Klik hier voor de volledige uitslag.