Sven Michielse wint de Grote Prijs in het Azelhof

Sven Michielse wint de Grote Prijs in het Azelhof
De Antwerpse regionale ruiters kwamen vorig weekend in het Azelhof aan de start voor hun wekelijkse V.O.R. wedstrijd. Op zondag won Sven Michielse er de Grote Prijs met Gaston van 't Steentje. In een tijd van 41:19 seconden gingen zij door de finish. Tom Stoffelen eindigde in 42:49 seconden op de 2e plaats met Desperado.
Toon Janssens reed Gina van 't Gestelhof naar de 3e plaats voor Maxime Tyteca (Hechley Lucky) en Hanne Stes (Creatuur V).

Na het annuleren van de CSIO in Lummen had Jos Verlooy voor deze regionale wedstrijd gekozen. Dat leek een goede keuze te zijn want op vrijdag won hij de Kleine Tour met Carvelo Z. Wout Vlemmix werd 2e met Centos Z. De 3e plaats was voor Kirsten Rombouts met Houston PP.
Een dag later was Alec Lauwler de beste in deze proef met Quinault II VDV van thofterrijckel. Frederik Cattebeke (Goliath) en Elke De Block (Haeven vd Start) eindigden op de 2e en 3e plaats.

Julie Ooms (Diarado-son Z) en Patrick Scheirs (Uno) wonnen de 1m15 reeksen.

Stijn Van Gorp en Katharina Van Tallaert schreven de proef voor 6-jarigen op hun naam. Tom Mortelmans en Krypta van Scherpen Donder werden 2e. Voor Walter Lelie en Kontador Vdm was er een 3e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.