Sven Michielse wint de eerste 'Jump for Joy' Grand Prix

Sven Michielse wint de eerste 'Jump for Joy' Grand Prix
Vorige week stond De Kraal in Zandhoven vier dagen lang in het teken van de eerste editie van 'Jump for Joy'. De Grote Prijs (1m25) van deze regionale V.O.R. jumping werd gewonnen door Sven Michielse met zijn trouwe topper Titan. Tinne Vermeiren en Geraldine van de Heide eindigden op de 2e plaats. Emilie Mottie en Ricciano AH namen de 3e plaats voor hun rekening. Michael Korompis (Chopin D'Hyrencourt) en Dries Goossens (Echo vh Neerenbosch) vervolledigden de top 5.

Op vrijdag won Nick Van Hoydonck de Kleine Tour (1m25) met Infiniti vd Katershoeve voor Bunoit Moeskops (Elando van de Roshoeve) en Michael Joly (Florieke). Een dag later ging de winst in deze reeks naar Thomas Mertens. Hij won met Bouza en werd ook nog 2e met Holimpia van het Eelshof. Annelies Bastenie en Alex H eindigden op de 3e plaats.
De 1m15 reeksen werden gewonnen door Stef Leenaerts (Charming Boy), Laurie Van Campfort (Grimaldo S) en Martijn Tormans (Wikita van den Berg).

Bij de jonge paarden ging de overwinning naar Jan Caers in de reeks voor 7-jarigen. Hij had onder het zadel Coming Home Z. Sander Kenis (Istarr van de Beekhoeve) en Ivan Dalton (Dartoli) eindigden op de 2e en 3e plaats. Jens Nijs won bij de 6-jarigen met Jolie Fleur.

Klik hier voor de uitslagen.