Stakkato dochter wint bij de 6-jarigen in Heusden

Stakkato dochter wint bij de 6-jarigen in Heusden
De manche in Heusden van de SBB competitie voor jonge paarden kreeg afgelopen zondag 72 zesjarige springpaarden in de piste. Daarvan bleven er zestien dubbel foutloos. Na de barrage bleven er nog acht combinaties met een ‘clean-sheet’’ over. De snelste was Bart Anthonissen van LRV Beerse met Saphira vh Koningshof Z. Een dochter van Stakkato. Elodie Meulemans reed de BWP’er Kahlua (Numero Uno x Fantastique) naar de tweede plaats. Kahlua werd gefokt bij Thierry Van Hamme in Weerde. Paul Scheirs van LRV Schriek reed met zijn eigen fokproduct Kashko D Idole S.P (Nabab de RĂȘve x Calypso de Moyon) naar de derde plaats. Davy Gielis en Kappucino (v. Edjaz van ’t Merelsnest) pakten de vierde plaats voor Nick Verlies met Gismo Z (v. Gotthardsen).

Bij de zesjarige dressuurpaarden ‘open-reeks’ was het goud voor Gigi Van Der Leest die aan een bijzonder regelmatige SBB-Competitie bezig is met Fernandez (v. Fernando Torres). Maarten Aerts (LRV Herselt) en Sandeman van de Zandzee (v. Stedinger). In de LRV-reeks was er goud voor Caro Gils van LRV Grimbergen met Flashpoint. Sanne Van Den Broek van LRV Veerle pakte met Ferenzo Torres (v. Fernando Torres) zilver.

In de open- reeks voor vijfjarige dressuurpaarden ging de overwinning naar Pieter Foets (LRV Grote Brogel) met Lester Terdamme (v. Krack C). In de LRV-reeks was het goud voor Inge Borgmans (LRV Arendonk) met Lady Donovan van d’ Egge (v. Sir Donovan).

In de open-reeks van de vierjarigen ging de overwinning opnieuw naar Pieter Foets. In deze ring had hij Marieke vh Kolisbos (v. Special Agent Amour) onder het zadel. In de LRV-reeks was de overwinning voor Roy Hendrickx (LRV Neerpelt) met Merro van het Mikkenhof (v. Fierro Hof ter Zeedycke).