Silver League winst voor Arnaud Doem in Basècles

Silver League winst voor Arnaud Doem in Basècles
Sinds gisteren hebben we in eigen land een nationale wedstrijd. Niet alleen de jonge paarden kunnen deelnemen in een nieuwe manche van de STX Cyclus, er staat ook een Silver League op het programma.

Op donderdag werd die over een hoogte van 1m30 gewonnen door Arnaud Doem. Hij wist met Amoiselle du Fleury de snelste tijd van 31:43 seconden neer te zetten en won zo de proef. Virginie Thonon nam met Calinka Du Bois Des Isnes de 2de plaats voor haar rekening in 32:60 seconden. Voor Nicolas Cruls en Cleo Vd Windeweg Z was er een 3de plaats.
Benny Naessens reed J Atarca M naar de 4de plaats. Vanessa Casais sloot met Rambo Du Faurieau de top 5 af.

In de 1m20-reeks was de winst dan weer voor Alexendre Cardon. Hij kon rekenen op Stella Van Het Leliehof om de winnende tijd van 27:74 seconden neer te zetten. Ives Vilain volgde met Jadinka Van Het Leliehof op de 2de plaats in 28:38 seconden. Ruse du Bourg sprong met Sebastien Berlemont in het zadel naar de 3de plaats.
In deze proef zagen we Arnoud Doem ook terug. Dit keer op de 4de plaats met Championne de Hurtebize. Peter Schollaert behaalde met Kharmah De Lizami een 5de plaats.

Klik hier voor de uitslagen.