Scott Brash blijft aan de leiding van de FEI ranking staan

Scott Brash blijft aan de leiding van de FEI ranking staan
Op de nieuwste FEI ranking blijft Gregory Wathelet de beste Belg met een 14e plaats. Constant Van Paesschen zakt enkele plaatsen en staat nu op de  37ste plaats. Ook Pieter Devos moet enkele plaatsen prijs geven en staat nu op de 45ste plaats. Olivier Philippaerts (51) en Jos Verlooy (56) stijgen dan weer op de ranking. Nicola Philippaerts gaat deze maand 12 plaatsen achteruit en staat nu op de 75ste plaats. Jerome Guery, winnaar van de 5 ster Grote Prijzen van Lummen en vorige week in Knokke blijft maar stijgen. Hij staat nu op de 119e plaats. Daarmee doet hij 1 plaats beter dan Niels Bruynseels. Francois Mathy Jr. zijn tournee op Spruce Meadows leverde hem ook al verschillende rankingpunten op, hij staat nu op de 122ste plaats.
Gudrun Patteet blijft met haar 181ste plaats de beste Belgische amazone, al ziet zij Karline De Brabander (197) wel naderen.

De algemene top 3 blijft ongewijzigd met Scott Brash helemaal bovenaan en Daniel Deusser en Kent Farrington op plaatsen 2 en 3. Farrington moet die 3e plaats nu wel delen met Steve Guerdat. Mclain Ward doet 1 plaats beter dan vorige maand en staat nu op de 5e plaats. Ludger Beerbaum stijgt van de 10e naar de 6e plaats.

Klik hier voor de ranking.