Sam Polleunis en Okidoki Van 't Gelutt Z triomferen in de GP van Bonheiden

Sam Polleunis en Okidoki Van 't Gelutt Z triomferen in de GP van Bonheiden
Deze namiddag stond in Bonheiden de Grote Prijs 'Q Cars Gewelt' op het programma. Elf combinaties wisten door te stoten naar de barrage. Het besloot een zeer spannende barrage te worden met verschillende topcombinaties.

Het waren uiteindelijk de Belgische combinaties die deze barrage domineerden en ook aan elkaar gewaagd waren. De overwinning ging naar Sam Polleunis en de tienjarige hengst Okidoki Van 't Gelutt Z (v. Omar). Polleunis bleef in de barrage foutloos in een tijd van 36.70 seconden. Hij bleef zo Ann Carton-Grootjans en de schimmelmerrie Funky Music (v. Vigo d'Arsouilles) voor, die in een tijd van 36.77 seconden finishten. Deze combinatie won exact drie weken geleden nog de Grote Prijs in Bonheiden. Op de derde plaats zagen we Thierry Goffinet en de tienjarige ruin Artuur JH Z (v. Andiamo) terug. Zij kwamen over de eindstreep in een tijd van 36.78 seconden.

Verder in de top vijf zagen we nog Niels Bruynseels met de Casiro-nakomeling Cantario in een tijd van 37.85 seconden en de Japanner Taizo Sugitani met de twaalfjarige hengst Cuba (v. Cassini II). Deze laatste kwam over de finish in 38.20 seconden.