Podiumplaatsen voor Philippaerts en Wathelet in Shanghai

Podiumplaatsen voor Philippaerts en Wathelet in Shanghai
De derde manche van de Global Champions League in Shanghai is gewonnen door de Cascais Charms. Het team bestond uit Andreas Kreuzer (Zerafina, v. Sheraton) en David Will (Monodie H, v. Carthago). Zij maakten over de twee omlopen geen enkele fout. Al kreeg Will in de tweede ronde wel 2 strafpunten voor tijd aangerekend.

Team Valkenswaard zagen we terug op de 2e plaats met 4 strafpunten in een tijd van 140,35 seconden. Daarin maakte Alberto Zorzi geen enkele fout met de BWP merrie Fair Light van 't Heike (v. Vigo d'Arsouilles).
Eduardo Menezes en Caruschka 2 (v. Caspar) kregen 4 strafpunten in de eerste ronde.

Voor de Paris Jets was er een 3e plaats in een tijd van 142, 66 seconden met eveneens 4 strafpunten. In dit team hadden we twee Belgische vertegenwoordigers met Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet. Philippaerts bleef daarin van het hout af met H&M Henna de Goedereede (v. Argentinus). Wathelet en Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) kregen 4 strafpunten in de eerste ronde.

Het winnende team kreeg 60.909,10 euro om te verdelen. Voor de nummers 2 was er 40.909,09 euro. Het 'Belgische' team kreeg 26.909,09 euro.

Klik hier voor de uitslag.