Pedro Nolasco wint de Grote Prijs bij Stoeterij Deloof

Pedro Nolasco wint de Grote Prijs bij Stoeterij Deloof
De Grote Prijs (1m25) van de WVUR werd afgelopen weekend bij Stoeterij Deloof gewonnen door Pedro Nolasco en Udine. In een barrage met 14 combinaties wonnen zij in een tijd van 31:91 seconden.
Tom Camerlijnck en Ilve Z volgden in 33:64 seconden op de 2e plaats. Anthony Delage werd 3e met Jaleo van het Heuvelland.
De top 5 werd vervolledigd met Jean-Baptiste De Brabandere (Isabel) en Tom Camerlijnck (Happyness van de Kalsybrug).

Laurent Mahieu en Gazelle de Roulard wonnen de 1m20 rubriek. Daarin was er een 2e plaats voor Laura Haaze met Versione-D.B. Charlotte Vanthuyne en Crush de Kaluri Z eindigden op de 3e plaats.

De 1m10 reeksen werden gewonnen door Laura Haaze (Vesione-D.B), Laura Loncke (Iguasu) en Nadege Taveirne (Ictus D'Enfer v/d Bremhoeve).

De reeksen voor jonge paarden kunnen binnen de WVUR ook telkens rekenen op grote belangstelling. Bij de 7-jarigen won Julie Depuydt met Jamie-Lyn voor Tom Camerlijnck (Just Energie) en Tom Verduyn (Jade S).
In de rubriek voor 6-jarigen was de overwinning voor Cederick Deknudt met Fantasy v/d Windeweg. Tom Camerlijnck (Dimalve Z) en Christof Deraedt (Cloney's Pleasure) werden 2e en 3e.

Klik hier voor de uitslagen.