Patrik Spits wint twee wildcards op het Z-festival voor het WK

Patrik Spits wint twee wildcards op het Z-festival voor het WK
Vandaag stond op het Z-festival de tweede omloop voor de 5- en 6-jarige paarden op het programma. Na afloop werden in elke reeks drie wildcards voor het WK jonge paarden uitgereikt. Bij de 6-jarigen eindigde Patrik Spits met Bellisimmo S Z (v. Bamako de Muze) helemaal bovenaan. Henry De Wulf en Bellefleur PS Z (v. Berlin) werden 2e voor Wim Aegten en Tristan A Z (v. Tsar Hero).
Spits won zowel gisteren als vandaag deze reeks met het fokproduct van Patrik Sebrechts. Henry De Wulf en Bellefleur waren ook zeer regelmatig met een 3e plaats op zaterdag en een 2e plaats op zondag. Wim Aegten ten slotte werd gisteren 5e en vandaag 3e met zijn eigen fokproduct.

Bij de 5-jarigen eindigde de Nederlander Bart Bles bovenaan met Waylotte DDH Z (v. Wolisco D.D.H). Patrik Spits kon ook in deze reeks een wildcard bemachtigen, dit met Veracruz DH Z (v. Vertigo Saint Benoit). Guy Beyers en Clear Sky Du Sud Z (v. Cardento) wonnen de 3e wildcard.
Bles behaalde vandaag een 4e plaats en gisteren een 9e plaats met Waylotte DDH Z. Voor Spits en Veracruz was er gisteren een 2e plaats en vanmiddag een 12e plaats. Beyers heeft zijn wildcard dan weer te danken aan een 7e plaats vandaag en een 8ste plaats gisteren. De proef vandaag werd gewonnen door Stefan Heymans met Volcano DH Z (v. Va-Vite).

Klik hier voor alle uitslagen.