Niel Vangelder is klaar voor de kampioenschappen

Niel Vangelder is klaar voor de kampioenschappen
In de Ruiterschool te Oud-Heverlee heeft Niel Vangelder, in Mechelen nog goed voor winst in de AVEVE jonge paarden finale, de klasse Zwaar gewonnen. De ruiter uit Assent kon hiervoor rekenen op Imogen De Regor uit de fokkerij van de Familie Veldeman. Roy Hanlon en Granit van het Roelhof eindigden op de 2e plaats. Vangelder werd ook nog 3e met Evina v/h Dingenshof. Kristien Both (Flash uit de Melle) en Jonas Henot (Dana van de Heide) vervolledigden de top 5.

Jozefien Lemaire won met Felinke van de Rispen,(uit de eigen fokkerij) de klasse Midden. Ben Thiry (Angel van de Heide) en Jonas Meersman (Tresie van de Bloemenhoeve) namen de 2e en 3e plaats voor hun rekening. Jonas Meersman en Errata S.I. waren de snelste tijdens de tweede omloop. Lieve Tuerlinckx (Ines van het Rillaarshof) en Kristien Both (Herm uit de Melle) werden 2e en 3e.

Brent Monseau, die bijna een jaar geleden nog Nationaal kampioen werd bij de pony's in de klasse D-midden, won nu de klasse Licht met S Havel Boy. De andere reeks werd gewonnen door Joris Roelants met Dasca van het Vijverbos.