Nicola Philippaerts en Zilverstar T tonen hun kwaliteiten in Bourg en Bresse

Nicola Philippaerts en Zilverstar T tonen hun kwaliteiten in Bourg en Bresse
Nicola Philippaerts en de 12-jarige Zilverstar (v. Berlin) zijn de laatste tijd sterk op dreef! Dat bewezen ze vandaag nogmaals in de 4 sterren Grote Prijs van Bourg en Bresse in Frankrijk. Daar behaalden zij een 3e plaats na een foutloze barrage in een tijd van 39:84 seconden.

De beker bleef in Frankrijk dankzij Mathieu Billot en de 10-jarige Shiva D'Amaury (v. For Pleasure). Zij troefden iedereen te snel af en dat in een tijd van 38:97 seconden. Bernard Briand Chevalier en Qadillac du Heup (v. Helios de la Cour II) werden 2e in 39:72 seconden.

Voor Albert Zoer en de 10-jarige BWP'er Gigolo van de Roshoeve (v. Cicero Z van Paemel) was er een 4e plaats. Robert Breul en de sBs'er Arsouille du Seigneur (v. Schilling) eindigden op de 5e plaats.

Rik Hemeryck en Carlitto van 't Zorgvliet misten de barrage door 1 strafpunt in hun basisparcours, hierdoor moesten zij tevreden zijn met een 9e plaats.

Eerder op de dag was er voor Niels Bruynseels en Chief een 11e plaats in de 1m45 reeks. Pieter Devos en Dylano behaalden 2 strafpunten voor tijd.

Klik hier voor de uitslagen.