Lynn De Vylder en Max Sebrechts winnen op de M-indoor

Lynn De Vylder en Max Sebrechts winnen op de M-indoor
Afgelopen zondag vond er in Brecht bij Ruiterhal Kraaienhorst de M-indoor voor de Antwerpse LRV pony's plaats.
In de klasse D-Midden won Lynn De Vylder uit Overbroek de barema A met haar pony Luca. Ze was net iets sneller als Caro-Belle De Hornois en Don't Think Twice uit Koningshooikt. De derde plaats was voor Shani Geentjes uit Beerse en Pasquimel. In het stijlspringen was het Max Sebrechts uit Broechem met Kodiak Optimus die won. Hij kreeg 87 punten voor zijn stijl. De tweede plaats was voor Lies Malisart uit Koningshooikt en Joly's Condor met 86 punten. Brons was voor Thibeau Spits (foto) uit Koningshooikt en Kadans van de Groenheuvel met 85 punten.

In C-Midden bleven in barema A maar drie combinaties foutloos in de barrage, deze combinaties waren dan ook nog eens van dezelfde club, Merksplas. Het was uiteindelijk Michelle Malisart met haar pony Wolf die de overwinning behaalde. De tweede plaats was voor Jules Van Hoydonck en Fokkershuttle Belle. Op drie zagen we Kobe Malisart en Maradonna van het Strateneinde. In stijl was het Jarne Francken uit Rijkevorsel met Fieke van de Wezelse Heihoeve die won. Hij kreeg van de jury 85 punten. De tweede plaats was voor Hanne Van Hoeck uit Sint Lenaarts en Summer met 83 punten. De derde plaats ging naar Charlotte Van Duppen uit Gierle en Valentina van het Koekoekshof met 81 punten.

Janou Geentjes uit Gierle won de barema A van de klasse B-Licht met Bodyguard. Zilver was voor Hanne Van Hoeck uit Sint Lenaarts met Krulleke. Op drie zagen we Laura Petit uit Merksplas met Fair Faith. In stijl behaalde Caroline Van Rossum uit Zoersel met Oilily van het Rozendaelhof 84 punten. Dit was goed voor de eerste plaats. Zilver was voor Lucio Vicente uit Geel Larum en Gipsie van de Eester met 82 punten. Deze tweede plaats moest hij delen met Jonas Van Dijck en Nemo.