Lisa Nooren wint 'Prijs Equnews' in Lier

Lisa Nooren wint 'Prijs Equnews' in Lier
Omstreeks 23u30 werd de eerste dag op de 2 sterren concours van Lier afgesloten. De 'Prijs Equnews' kreeg over een hoogte van 1m35 maar liefst 94 combinaties aan de start. Daarvan wisten er 35 een foutloze tweede fase te rijden. De snelste daarin was de Nederlandse kampioene Lisa Nooren. De in België wonende amazone won deze rubriek met Royalty Des Isles (v. Zandor Z). De Zweedse Erica Swartz werd 2e met Conisha van de Helle. Nederland eveneens op 3 en 4 met Suus Kuyten (Billy King) en Kessy van Berlo (Ricardo). Stephex Stables nam de 5e en 6e plaats voor hun rekening met Petronella Andersson (Black Jack 163) en Emilie Conter (Fragile van 't Paradijs).
Andere Belgen in de top 10 waren Thomas Leemans (Anuschka de Beclo), Donaat Brondeel (Breemeersen Adorado) en Chloe Vranken (Elton Jones). De Limburgse amazone komt sinds kort uit voor de stallen van Tal Miltstein uit Asse.

Pieter Devos reed zijn top merrie Candy eveneens dubbel foutloos doorheen dit parcours. Zij raakte sinds de CSIO van Lummen geblesseerd en lijkt nu weer opnieuw aan te knopen met haar goede vorm. Het duo eindigde op de 13e plaats.

Klik hier voor de uitslag.