Konings en Simons winnen in het Woutershof

Konings en Simons winnen in het Woutershof
De Limburgse LRV ruiters verzamelden afgelopen zondag in het Woutershof te Kuringen voor een nieuwe springindoor.
In de klasse Zwaar was de overwinning in de voormiddag voor Hanne Simons met G-Day van Bareelhof. De ruiter van de rijvereniging Bocholt bleef in de barrage Ferdy Buckinx (Hianka) en Kris Wouters (Imke van het Reuhof) voor. Steven Konings reed Royal Touch Z naar de 4e plaats. Cedric Poets was in de barrage de snelste met Domieno Boy van het Gildenhof. Maar zij kregen 4 strafpunten aangerekend en eindigden hierdoor op de 5e plaats.
Konings won in de namiddag deze reeks met Fidel (video onderaan). Zoe Anteunis en Wodan van het Gebroekerhof eindigden op de 2e plaats voor Danny Loos en Huub van den Busselenberg. Cedric Poets werd 4e (Domieno Boy van het Gildenhof) en 5e (Davina van de Heuvel Hoeve).

Bert Claes en Biondy waren de beste in de klasse Midden. Kris Schepers (Carrera Z) en Ann Grevendonck (Ascani L Z) namen de 2e en 3e plaats voor hun rekening.
In de namiddag won Thomas Symons deze reeks met Esteban van Waerde. De top 3 werd vervolledigd met Ann Grevendonck (Ascani L Z) en Jasper Schepers (Jacinto van de Dornehoeve).

Willy Hansen en Inter van 't Valkenhof wonnen de beide reeksen van de klasse Licht.

https://www.youtube.com/watch?v=9_OSEDgxncU