Kim Neirynck wint de Grote Prijs van de HROV

Kim Neirynck wint de Grote Prijs van de HROV
De regionale HROV ruiters verzamelden afgelopen weekend bij de Ranch in Aalter voor hun wekelijkse jumping.
In de Grote Prijs wisten er 4 combinaties dubbel foutloos te blijven. De snelste daarvan was Kim Neirynck met R.a.t.m. Z in een tijd van 38:76 seconden. Bart Bomere kwam als voorlaatste in de ring en volgde met Igor Union in 40:25 seconden op de 2e plaats.

Equnews-ruiter Bram Van Hulle en de 12-jarige Czarina van den Biezen Z werden derde. Het duo kwam aan de start na Kim Neirynck en waagde een poging de korte wendingen van de Oost-Vlaamse amazone te evenaren. Toch wisten ze de tijd van Kim niet te verslaan na een finish in 41:31 seconden.

Steven Vermeir en STB Fleuri van de Koekelberg, het voormalige GP-paard van Dirk Demeersman, eindigden op de 4e plaats.
Bart Bomere en Dorina Du Domaine waren met hun tijd van 35:88 seconden nog sneller, maar zij kregen 4 strafpunten aangerekend.

Niki Geenens was de beste in de 1m20 reeks met Gazelle van de Vaelenberg. Zij werd ook nog 3e met Helios vd Spelonckhoeve en 4e met Best Mix Bounty. Jeroen Verschueren en Voulon D'Omal eindigden hun rit op de 2e plaats. Voor Jolien Maenhaut en Gloria Godiva was er een 5e plaats.

De 1m15 reeks werd gewonnen door Charlotte Vanneste met Bingo de Laubry voor Ellen Vandeven (Too Late de Breve Z) en Jordy Clapdorp (Bachelor).
Estelle Godecharle (Four Seasons) en Erwin Wulteputte (Linda) wonnen elk een 1m10 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.